Over ons

‘Onder De Wolfskap’ bed en ontbijt ligt aan de rand van het prachtige dorp Haaren, ook wel “de tuin van Brabant” genoemd. Haaren is omringd door een groot aantal bos- en natuurgebieden, zoals landgoed Nemelaer, de Kampina en de Oisterwijkse bossen en vennen. Daar kun je naar hartenlust fietsen, mountainbiken, skaten, wandelen en paardrijden.

‘Onder De Wolfskap’ is een B&B met twee kamers voor twee personen in een apart, afgesloten gedeelte van onze prachtige boerderij. De ligging is niet alleen uniek wat betreft de natuur; ook een groot aantal Brabantse dorpen en steden ligt binnen een cirkel van maximaal 15-20 km. Oisterwijk, Den Bosch, Tilburg en Oirschot zijn snel bereikbaar en bieden volop kunst en cultuur, verrassende winkelstraten, gezellige terrassen en leuke eetgelegenheden.

Kom… en begrijp waarom wij juist op dit prachtige plekje in Brabant een ‘bed en ontbijt’ wilden beginnen. Onze boerderij heeft, net als vroeger vaker voorkwam in landelijk gebied, een dak met afgeschuinde kanten aan de korte zijden, de zogenaamde wolfseinden, waardoor een woning extra windbestendig is. Vandaar dat wij je graag welkom heten bij ‘Onder De Wolfskap’ !

– Marieke en John Spijkers