Onze kamers

‘Onder De Wolfskap’ bed en ontbijt is goed bereikbaar en je kunt je auto op het terrein parkeren. Via de eigen voordeur kom je in de ruime gezamenlijke zitkamer waar je ‘s ochtends aan de tafeltjes kunt genieten van het verzorgde ontbijt en waar je ook op andere momenten van de dag kunt verblijven als je even tot rust wilt komen. Alle kamers zijn rookvrij.
De trap naar boven brengt je naar de ‘Voorkamer’ of de ‘Achterkamer’ met de gezamenlijke badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook op beide kamers is een wastafel met spiegel aanwezig.

De ‘Voorkamer’ is een twinroom met twee eenpersoonsbedden (90×200); de ‘Achterkamer’ heeft een kingsize bed (180×200) voor twee personen.
Onze B&B is daarmee niet alleen geschikt voor stellen, maar bijvoorbeeld ook voor gezinnen met tieners.
Op beide kamers zijn de boxsprings voorzien van uitstekende matrassen, is het gebruik van wifi gratis en er hangt een TV. Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen.

Vanaf 16.00 uur tot 22.00 uur verwelkomen wij onze gasten. Je kunt zelf aangeven op welk tijdstip je komt. Het ontbijt staat dagelijks voor je klaar tot 10.30 uur.

De Achterkamer

De ‘Achterkamer’ zal je verrassen: een prachtige kamer in de natuurlijke tinten groen en bruin die je onmiddellijk bij binnenkomst al het bosgevoel geven. In deze ruime kamer voor twee personen met houtlook vloer staat een kingsize boxspring (180×200). De flatscreen TV zorgt voor ontspanning, maar ook in het groene zitje kun je heerlijk zitten lezen of het programma voor de volgende dag uitpluizen.

De Voorkamer

De ‘Voorkamer’ is een mooie twinroom met twee eenpersoons boxsprings (90×200). Deze lichte kamer in de tinten beige en geel brengt je meteen in de rustige, landelijke sfeer van zand en duinen. Bekijk je favoriete programma op flatscreen TV of rust even uit in het gemakkelijk zitje in deze trendy kamer met houten vloer. Het is gezellig wakker worden in deze zonnige en ruime Voorkamer.